BEMUTATKOZÁS

Hagyományos értékeket ötvözünk újszerű megoldásokkal.

Munkatársaink már az ügy előkészítő szakaszában segítik az ügyfeleket, majd részt vesznek az ügy képviseletében, azaz a megvalósítási stádiumban – hatóság vagy bíróság előtt, ellenérdekelt féllel szemben vagy üzleti partnerekkel kapcsolatban – és az utómunkálatok során sem engedjük el ügyfeleink kezét. Széles körű, gyakorlati, valós piaci tapasztalattal rendelkezünk. Folyamatosan lépést tartunk az állandó változásokkal, az új gazdasági és piaci kihívásokkal. Sikereink pedig igazolják, hogy jó úton járunk, amikor az elméleti jogi tudást és a gyakorlati tapasztalatot ötvözzük az innovatív módszerekkel, hogy átfogó megoldásokat nyújtsunk jogi és üzleti téren is.

Az ügyeket a jogon túli, gyakorlatias összefüggéseiben is vizsgáljuk, a felmerülő problémákra a jogi, gazdasági és emberi szempontok együttes figyelembevételével nyújtjuk a legjobb, ügyfélközpontú, hatékony megoldásokat. Számunkra nincs két egyforma ügy, sosem dolgozunk rutinból.

Irodánk komoly tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkezik, mind büntető-, mind polgári jogi területen magánszemélyek, vállalkozások, önkormányzatok, valamint egyéb szervezeteket érintő jogi kérdésekben.

A 2005-ben alapított Dr. Horváth Z. Péter Ügyvédi Iroda a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.